Hétköznapi anekdoták: a Lenor mosószer

Múlt héten elfogyott a mosószerünk, így gondoltam kipróbáljuk az új Lenor mosószert. A márka öblítőjét ismerjük, szeretjük, így bíztató volt, amikor láttam, hogy nem csak mosásra jó a Lenor mosószer, de kellemes illatot is ad a ruháknak.

A folyékony mosószerek kiválóak előmosásra és áztatásra, nekem pedig pont erre volt szükségem. Gyermekeim nem igazán kímélik ruháikat, ideje volt már egy alapos áztatásos mosásnak. Megvettem, hazavittem, beáztattam a gyerekruhákat. 1,5 éves kislányom kíváncsian követte a folyamatot.

Ebéd során természetesen leette magát, nemtetszését pedig hevesen jelezte: át kellett öltöztetni. Miután végeztünk, felkapta a ruháját és rohant a fürdőszobába. Nem teljesen értettem, hogy mi lehet vele. Mire odaértem, már bontogatta a Lenor mosószert: be szerette volna áztatni a koszos pólóját. Egy pár napig ezt játszottuk, amikor összekoszolta a ruháját: átöltözött, majd a koszos ruhát beáztatta a mosószerbe.

Hamar elegem lett ebből a színjátékból, így következő alkalommal, amikor átöltöztettem, már csak a szennyeskosárba tettem a ruhát. Kislányomnak ez nem tetszett, így pechemre, úgy gondolta, hogy majd ő megoldja a mosást, hisz napig gyakorolta velem. Mire kettőt néztem, a ruhák is és a gyerekem is folyékony mosószerben fürdött. Az kellemes illat ellenére, a szituáció elég kellemetlen volt. A Lenor mosószer magasabb polcra került, a gyerekem a fürdőkádba, a ruhák pedig a mosásba.