5 dolog, amit tudnod kell a zsírfagyasztásról

A testképünk kiemelkedően fontos számunkra, nem is csoda, hogy manapság gyakran keresünk látványos és hatékony lehetőségeket alakunk formálására. Az invazív eljárásokat sokan azonnal lehúzzák a listáról a lehetséges mellékhatások és a felépülési idő miatt, azonban a nem sebészeti zsírbontás, alakformálás lehetőségei mellett nem érdemes szemet hunyni. A lokalizált zsírfelhamozódás csökkentésére az egyik legkeresettebb orvos esztétikai beavatkozás a zsírfagyasztás. Az orvosi cryolipolízis hatékonyságát klinikai tanulmányok és kutatások igazolják. Ismerje meg Ön is ezt az élvonalbeli, növekvő számban végzett kezelést, kis kockázattal járó módszert a test kontúrozására.

A zsírfagyasztással történő zsírbontás, azaz a cryolipolízis megoldást jelent azok számára, akik nem a testtömeg csökkenését, hanem lokalizált zsírcsökkenést szeretnének elérni műtét nélküli eljárás segítségével.

Ez az orvosi eljárás a helyi zsírlerakódások kezelésére szolgál, amely az arányok centiméterben történő változását okozzák, véglegesen csökkentve a kezelt területeken a zsírsejtek számát.

A kezelés elvégzésére alkalmas a Cooltech orvos-esztétikai berendezés, amely az innovatív cryolipolízis technológián alapul: a zsírszövetek szabályozott hűtésével éri el a zsírsejtek szabályozott sejthalálát.

Bemutatkozik a Cooltech Cryolipolízis

Hogyan képes sejthalált okozni a szabályozott hűtés a zsírszövetekben?

A Cooltech Cryolipolízis működése azon a megállapításon alapszik, hogy a hideg hőmérséklet okozta károsításra kiemelten érzékenyek a zsírsejtek, a fagyasztás hatására véglegesen roncsolódnak, majd elpusztulnak.

Mivel ezek a sejtek nem regenerálódnak, így amennyiben az életmódban nem következik be változás (súlynövekedés, ami a megmaradt zsírsejtek méretének növekedésével a körfogatot növelik ), az eredmény véglegesnek tekinthető.

A kezelés első lépése, hogy a zsírréteg méretét és tömörségét figyelembe véve kiválasztják a megfelelő kezelőfejet, a bőre védelme érdekében pedig gélpárnát alkalmaznak.

A kezelőfej felhelyezésre kerül az adott területre, amelyek vákuummal rögzítenek az applikátor nyílásába, majd megkezdődik a hűtés, amely során fokozatosan -8 Celsius fokig hűtik a területet.

A kezelés során először intenzív hideg, csípés, bizsergés jelentkezhet, azonban a folyamatos hűtés során ez az érzet csökken, összességében a kezelés nagyjából 70 percet vesz igénybe.

A kezelést követően a terület intenzív kezelése esztétikai lökéshullám terápiával történik, amely a kezelés hatékonyságát jelentősen fokozza.

Fontos kiemelni, hogy ne dolgozzon a kezelések ellen: ne hagyja abba a mozgást, ne táplálkozzon egészségtelenül és legyen türelmes, mert a kezelés eredményeihez idő kell.

  • Az optimális eredmény eléréséhez területenként 1-3 kezelés a javasolt, amelyek között 6-8 hétnek el kell telnie.
  • Az első kezelés eredményeképpen nagyjából 4 hónap múlva 15-28%-os zsírsejt szám csökkenés észlelhető.
  • 3 kezelést követően az adott területen optimális esetben a zsírsejteknek akár a 70%-a is elpusztulhat!

Ezt az 5 érdekes dolgot Önnek is tudnia kell a Cooltech zsírfagyasztásról

  1. Precíz és testreszabható a kezelés.

A kezelőgéphez rendelkezésre álló különböző applikátorok választéka lehetővé teszi, hogy a szakemberek a lehető legnagyobb pontossággal célozhassák meg a problémás területet.

Legyen szó a hasról, esetleg a combról, a Cooltech gondoskodik arról, hogy minden kezelés a páciens adottságaihoz, elképzeléseihez igazodjon.

  1. Nem kell felépülési idővel számolnia.

Ellentétben az invazív eljárásokkal, a zsírfagyasztás során nincs szükség felépülési időre.

A kezelést követően visszatérhet mindennapi tevékenységeihez, munkájához, hobbijához, programjaihoz.

  1. Fokozatos, természetes eredményekre számíthat.

Mivel a szervezet több hét alatt, természetes módon távolítja el az elpusztult zsírsejteket, az átalakulás nem hirtelen változással jár, finomnak és természetesnek tűnik.

Ez a fokozatosság nemcsak az esztétikai eredményt javítja, de azt is lehetővé teszi, hogy kényelmesen alkalmazkodjanak a páciensek a változásokhoz.

  1. Az eredmények nemcsak természetesek, de tartósak is.

Az eredmény nemcsak látványos, természetes, hanem tartós is! Ahogyan már említettük, ezek a sejtek nem regenerálódnak: kiürülnek a szervezetből és nem térnek vissza.

Kulcsfontosságú azonban, hogy egészséges életmódot tartson fenn, amely megakadályozza a meglévő zsírsejtek növekedését.

  1. A kezelés biztonságos.

A kezelés egyik legvonzóbb aspektusa egyértelműen az, hogy nincs szükség bevágásokra, érzéstelenítésre, felépülési időre, hiszen nem invazív.

Emellett a biztonságot adhatja az is, hogy a szabályozott hűtési folyamat nem károsítja a környező szöveteket, nem kell bőre épségéért aggódnia.

Összefoglalva tehát a Cooltech Cryolipolízis remek választás lehet az Ön számára, ha hatékony, zsírcsökkentésre alkalmas kezelést keres, és nem szívesen feküdne kés alá.

Precizitása, fokozatos eredményei, hosszantartó hatása révén ez az innovatív technológia lehetőséget ad a teste biztonságos kontúrozására.

Bízza magát tapasztalt szakemberekre, orvosokra!

A Porta Bella Vita orvosesztétikai klinika megfelelő választás lehet az Ön számára, amennyiben olyan csúcsminőségű orvosesztétikai szolgáltatásokat keres, mint például a Cooltech Cryolipolízis.

2011 óta az esztétikai klinika elkötelezett a minőségben és az ügyfelek maximális elégedettségének elérésében is, emellett pedig a professzionális kezelések nyújtása is folyamatosan a fókuszban van, ahogyan a megújulás is.

Széleskörű szolgáltatásaik közé tartoznak a Cooltech Cryolipolízis mellett a különböző testkezelések, arckezelések, és a bőrrel kapcsolatos esztétikai problémákra megoldást nyújtó eljárások sokasága is.

A Porta Bella Vita csapata hisz a zökkenőmentes kommunikációban, így alapos és átfogó konzultációt biztosítanak az Ön számára, amely során kiemelt figyelmet tulajdonítanak Önnek!

Akár a kezelési eredmények fokozásához, azok tartósabbá tétele érdekében, akár az utókezelésekhez, vagy bőrápoláshoz szerezne be minőségi termékeket, webshopjuk kínálatából bátran válogathat!

  • Átlátható és alapos tájékoztatásra vágyik?
  • Teljes elkötelezettségre a klinika orvosai részéről?
  • Élvonalbeli és biztonságos kezelőgépek segítségével akarja formálni alakját?

Akkor ne keresgéljen tovább!

A Porta Bella Vita csapata szeretettel várja Önt!