Hol érdemes tehergumikat keresni?

Mivel a terhergumiknál még fontosabb, hogy bírják a járműből származó terhelést, jobb, ha megbízható helyeken keresgél: https://www.akciosgumi.hu/gumi/tehergumi/

A webáruházban számtalan minőségi abroncs közül választhatunk. Ma már egyre gyakoribb, hogy a városi forgalomban feltűnnek a SUV-ok, amelyekre már terepjáró abroncsokat kell vásárolni. A gépjármű leginkább a nagycsaládosok körében kedvelt, hiszen nagyon nagy rakodótérrel is rendelkezik. Ezekkel a gépjárművekkel nem okozhat gondot a gyerekek szállítása és a családi bevásárlás sem.

2019-ben 2WD és 4WD terepjárók abroncsait újra tesztelték. A teszten havas, vizes, száraz úton is vizsgálták az abroncsokat. Az ár/érték arányt, valamint a gazdaságosságot is értékelték. Ha ezeket a teszteket megtekintjük, akkor már sokkal egyszerűbben választhatjuk ki az új abroncsokat is. Természetesen a webáruházban egyéb tehergumik is kaphatók, így bátran nézzünk szét a kínálatban.  Minden télen fordulhatnak elő olyan helyzetek, amikor maximális tapadásra van szükségünk. A skandinávoknál nagyon kedvelik a Continental abroncsokat hiszen jeges úton optimálisan fékezhetőek és biztonságot is nyújtanak. Sok vállalkozó évek óta ezeket az abroncsokat vásárolja meg, hiszen bízik a minőségében.

A téli időjárási körülmények minden vállalkozónak megnehezítik a dolgát, hiszen sokszor akadozik a termékek szállítása. Ha minőségi abroncsokat szereltetnek fel a teherautókra akkor biztosak lehetnek abban, hogy célba is érnek a szállítmányok. Figyeljünk oda, hogy a kiválasztott téli abroncson mindenképpen szerepeljen az M+S szimbólum, de kezeljük óvatosan ezt a jelzést. Ma már nagyon sok távolkeleti gyártó akkor is feltünteti a szimbólumot, ha valójában nem is igazi téligumit értékesít. Amennyiben nem tudjuk bizonyosan, hogy az általunk kiválasztott abroncs megfelel-e minden elvárásunknak, úgy vegyük igénybe az akciósgumi szakértő csapatának tudását, hiszen ők segítenek vásárlóknak a nehéz döntések meghozatalában. Jelenleg már tart az akciós időszak, így most érdemes szétnézni a kínálatban. Ilyenkor 30 százalékkal olcsóbban is hozzá lehet jutni egy-egy abroncshoz. Tehergépjárműveknél kiemelt fontosságú a költségtakarékos bevásárlás, hiszen az ilyen típusú abroncsok a legdrágábbak közé tartoznak.