A panoráma

luxusEgy eladó luxus ingatlan Budapest szívében, vagy éppen a hegyvidéken nem csupán az extra gépei, nagy tere, vagy minőségi kialakítása miatt borsosabb díjazású, hanem az ár tartalmazza a panoráma szépségének a díját is. Kicsit furcsán hangozhat, hogy meg kell fizetni a látványt, ami alapvetően ott van, és ha oda sétál az ember, akkor automatikusan láthatja igazából bárki. No de gondolhatunk a tengerpartra is. Egy tengerparton elhelyezkedő szállodában az árak egyértelműen magasabbak, mivel különleges élményeket raktározhat fel az, aki a vagy a naplementét, vagy éppen a napkeltét a saját ágyából, vagy erkélyéről nézhet végig.

Igaz nem éppen rangsorolható egy luxus lakópark Budapest belvárosában, egy tengerparti öt csillagos hotel királyi lakosztálya mellé, de a panoráma, a természet, vagy éppen a kultúra adta látvány már önmagában egy dekorációval bír fel. A legtöbb ember szeret csak úgy ülni és elnézni az embereket, ahogy rohannak és intézik tennivalóikat. Akár a belvárosi forgatagban, akár a külvárosi területeken él az ember egy luxus ingatlanban, akkor is garantáltan lesz lehetősége a nézelődésre. Sok ember mit megadna azért, hogy nap, mint nap olyan tájkép táruljon a szeme elé, amit a legtöbben csupán naptárakból ismernek.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>